4Webcom Zorg:

ZORG / MEDISCH

4Webcom Zorg: online video consult met arts of verzorger

In de Zorg wordt steeds meer gesproken over zorg op afstand. Wachtkamers en spreekuren maken plaats voor virtuele online spreekkamers. Steeds meer wordt gebruik gemaakt van deze video consults.

Vanuit huis live online je arts, verpleegkundige of verzorgende spreken en zien? Dat kan uitstekend met onze producten, zelfs op mobiele apparaten als tablets en smartphones. En allemaal razendsnel in mooie HD kwaliteit! Kosten besparen en meer aandacht voor patiënten in minder tijd.

Maar dat is nog niet alles.Via screensharing kan het scherm live worden gedeeld. Uitslagen van onderzoeken tot en met röntgenfoto's kunnen ter plekke worden bekeken. En dat alles op een zeer veilige manier (NEN proof)

Meer mensen die bij het gesprek met de arts aanwezig moeten zijn? Bijvoorbeeld de verpleegkundige en fysiotherapeut? Gewoon doen. Met onze software kan je tegelijkertijd met meerdere video's inloggen en meedoen.

Direct van alles delen vanaf je device. En als je op de knop recording klikt kan je het gesprek naderhand nog eens beluisteren. Meer aandacht en effiency in de zorg dankzij 4Webcom!

Live online communicatie inzetten voor de Zorg? Mogen wij u adviseren?

Neem contact met ons op.

 Neem contact op 085 029 00 33