Gemakkelijk én betaalbaar je eigen webinar organiseren...

Live 0nline webinars

Snel en eenvoudig je eigen live online webinar organiseren

Presenteren via het web, ook wel webinar of seminar via het web geheten, wint snel aan populariteit. Steeds meer organisaties en bedrijven presenteren zich live online via een webinar. Het lijkt op zelf online TV maken. Met de 4Webcom webinar oplossingen heb je alles in huis voor een succesvol én betaalbaar webinar. Meerdere sprekers tot wel 50 zijn mogelijk. Deelnemers van standaard 100 tot wel 10.000 kunnen participeren via polling, chat, hand opsteken en de slimme Q&A functies. App downloaden, instellingen bekijken en starten maar!

Het kunnen opnemen van je webinar spreekt voor zich. Klanten met een Educatie plan of Zakelijke licentie kunnen zelfs hun opnamen in de Cloud opslaan. En deze als link versturen.

Maar ook de voorbereidingen en planning in de vorm van uitnodigingen, inschrijvingen en herinneringen zijn bij ons in goede handen. Onze complete Webinar module is een extra toevoeging op de bestaande licenties en is zéér gunstig geprijsd.U kunt er meteen mee starten.

Hulp nodig bij het voorbereiden en organiseren van je eigen webinar? Graag helpen wij jou om er samen een succes van te maken.

Neem contact met ons op voor verder advies.

 Neem contact op 085 029 00 33