GRATIS Testversie.. schrijf je nu in en start vandaag nog!

Jouw GRATIS test account

Met jouw GRATIS test account van Zoom kan je tijdelijk ervaren hoe goed onze software werkt. Met deze versie kan je de communicatie software maximaal 40 minuten gebruiken. Een aantal functies zijn uitsluitend in de GO, TRIPLE, HIGH FIVE of ZAKELIJK  XL versie. Oordeel zelf hoe goed het gratis account werkt en start vandaag!

Wil je met grotere aantallen video deelnemers? Zo lang je wilt in de online meeting blijven? Neem bijvoorbeeld dan de zeer aantrekkelijk geprijsde PRO versie.

Vanaf gemiddeld slechts € 19,90 per maand (bij betaling jaarabonnement) kan jij een heel jaar lang onbeperkt gebruik maken van deze professionele software. met max. 50 deelnemers per keer.

Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) 

Wij van 4Webcom hebben veiligheid van persoonsgegevens hoog in het vaandel staan. Voor het aanvragen van een gratis testversie zullen wij uw email adres uitsluitend gebruiken om u de benodigde informatie toe te sturen waarmee u in het systeem van Zoom kunt inloggen en de software kunt gebruiken. Door het invullen van het bestel formulier gratis versie gaat u  expliciet akkoord met het gebruik van uw email gegevens ten behoeve van genoemde aansluiting op de software van Zoom. Wij als 4Webcom zullen vervolgens uw email adres uitsluitend gebruiken voor service en support ten behoeve van uw gebruik. 

U kunt te allen tijde het account van Zoom zelf verwijderen onder account instellingen en klikken op terminate my account. Al uw gegevens zijn dan uit het systeem van Zoom verwijderd en niet meer inzichtelijk voor derden. Voor verdere vragen hierover kunt u bij ons terecht via info@4webcom.com. Tevens verwijzen wij u ook naar de privacy policy van Zoom en 4Webcom onderaan op de homepage van www.4webcom.com .

Yes, ik schrijf mij nu in voor een GRATIS test account......