Live online ouderavond op afstand?...... Wat een goed idee!

Online ouderavond

Organiseer blended ouderavonden.....

Ouderavonden zijn zo oud als het onderwijs zelf. Grote of kleine groepen ouders, dan wel individuele gesprekken op locatie. Dat is de standaard manier zoals het op bijna alle scholen gaat. Maar...het kan ook anders. Met onze software is het mogelijk om afwisselend op locatie en online ouderavonden te organiseren. Makkelijk, kostenbesprarend én innovatief!

Met de 4Webcom producten kan je als school in een handomdraai online gesprekken met ouders voeren. Je kan zelfs deze gesprekken opnemen en alle resultaten van de leerlingen kunnen live online worden gedeeld en besproken.

Niet alleen de individuele gesprekken met ouders zijn online prima te organiseren. Met de extra WEBINAR tool is het mogelijk om kleine en zeer grote groepen ouders live online toe te spreken, informatie te delen via desktop sharing, interactief vragen te beantwoorden en direct tijdens het webinar meningen te peilen via de polling functie. 

Dat alles is te volgen vanuit de eigen thuisomgeving in een beschermde veilige online omgeving. Groepen van 100 tot 10.000 deelnemers? ... het kan snel en gemakkelijk.

Graag helpen wij jou bij het adviseren en organiseren van je online oudergesprekken of online ouderavond.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Kijk ook op:Neem contact op 085 029 00 33