Veilig Zoomen

ZOOM Privacy policy

Meer en meer wordt de veiligheid van live online video communicatie als één van de belangrijkste aspecten omschreven voordat mensen een programma gebruiken.

ZOOM 90 dagen security plan werkt

Bij ons ben je qua veiligheid in goede handen. De cloud oplossingen van ZOOM en van de platformen zijn van alle moderne veiligheidsaspecten voorzien, zoals de hoogste graad van encryptie, instellingen om uw meetings te versleutelen met unieke room nummers en de optie om met eenmalige wachtwoorden te werken. Lees hier meer over het 90 dagen plan (1 juli 2020): https://zoom.us/docs/doc/Ask-Eric-Anything-7-01.pdf

In de uitgebreide security guide kan je er van alles over lezen. U doet er goed aan om ook zelf als gebruiker deze gids door te lezen. Veel tips en zekerheden om ZOOM te gebruiken.

In de Cloud of eigen datacenter (on premise)?

Ondanks alle veiligheidsmaatregelen en bescherming van de cloud (Cloud is HIPAA/ NEN proof) kan er behoefte zijn om de software in een eigen private cloud te gebruiken. Oftewel, het ZOOM programma koppelen aan jouw eigen datacenter via een daarvoor ontwikkelde ZOOM meeting connector. Deze extra optie is mogelijk en met name interessant voor grote doelgroepen die werken met veel gebruikers. 

Indien u wordt aangesloten op het ZOOM Cloud platform en u uw account activeert  dan valt u onder de voorwaarden en privacy en terms van ZOOM. 

Veilig Zoomen op maat

Safety first: Zoom is zeer veilig in gebruik.

Neem contact op
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then