BLOG

Live online wachtkamer in ZOOM
Maandag, 26 februari

De kwaliteit en schaalbaarheid van Zoom is inmiddels bekend bij velen. Sinds kort is er ook een wachtkamer functie binnen het professionele pakket. Werkt eenvoudig en snel. Een uitstekende optie voor artsen en anderen die via de sofwtare kunnen zien wie er in de wachtkamer zit en zelf kunnen bepalen wie er aan de beurt is

Rent a room system van 4Webcom
Maandag, 01 mei

Sinds een paar maanden hebben wij de beschikking over een eigen ontwikkeld platform waarmee jouw totale organisatie kan worden bediend, daar waar het gaat om online video communicatie. Inplannen, starten van de meeting... het kan allemaal via ons rent a room platform.

Blended toezicht, een brug te ver?
Dinsdag, 03 januari

Het belang van veelvuldige communicatie en afstemming tussen leden van een Raad van Toezicht (RvT) of Raad van Commissarissen (RvC) is van groot belang voor de onderlinge afstemming en besluitvorming. Daarnaast is een juiste verslaglegging van belang om besluiten en afwegingen correct weer te geven alsmede om eventueel in een mogelijk later stadium als bewijs te kunnen overleggen. Het is gebruikelijk om dergelijke RvC/RvT bijeenkomsten aan de feitelijke tafel te organiseren. Maar waarom niet live online? Of een mix van beiden, ook wel blended geheten? Zijn er zaken die zich hiertegen verzetten? Of zien we juist voordelen in de praktijk?
 

Van webinar naar online events... een trend in 2017?
Zaterdag, 12 november

Van webinars naar live online events… een nieuwe trend voor 2017?
Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van live online aanwezigheid. Na het belang van een mooie website en flitsende nieuwsbrieven is het fenomeen webinar meer en meer in trek bij ondernemers en non profit organisaties. De goede internet infrastructuur en de slimme software zorgen ervoor dat de huidige webinar gebruikers, zeg maar de bedrijven en organisaties die al bekend zijn met het geven van webinars, meer en meer migreren naar live online events. Wat zijn de verschillen tussen een webinar en online event? Zijn er eigenlijk wel verschillen? En als we spreken over een online event, wat is dan allemaal mogelijk? We gaan een slag dieper…
 

Met video conferencing kun je zoveel meer dan alleen virtueel vergaderen!
Dinsdag, 11 oktober

We kennen allemaal Skype, één van de bekendste tools om online te communiceren met iemand op afstand. Het fenomeen virtueel vergaderen is ook bekend. Maar wist je dat video conferencing zóveel meer (business)kansen en mogelijkheden biedt voor jou als moderne ondernemer?! 

Nog eenvoudiger kosten besparen bestaat niet!
Donderdag, 08 september

Voor alle ondernemers die het onder andere moeten hebben van externe klantbezoeken is deze korte blog een must! Want meer met minder kosten is meestal een item dat tot de verbeelding spreekt. Ik neem u even mee in de wereld van live online dienstverlening.