BLOG

Het gapende gat tussen interesseren voor en integreren van communicatie software
Maandag, 14 mei

In veel bedrijfstakken staat het onderwerp innovatie hoog op de agenda. Toch stokt het enthousiasme van nieuwe toepassingen, zoals onze live online collaboration software (4Webcom) soms en wordt het in sommige organisaties slechts door enkelen gebruikt en missen we de schaalbare voordelen voor de gehele organisatie.

Zorg op afstand een fluitje van een cent
Dinsdag, 08 mei

Zorg op afstand staat al jarenlang op de innovatie lijsten in de zorg. Daar waar de techniek enorm vooruit holt is het inzetten van (video) tools zoals we die dagelijks gebruiken nog steeds mondjesmaat te noemen.

Live online wachtkamer in ZOOM
Maandag, 26 februari

De kwaliteit en schaalbaarheid van Zoom is inmiddels bekend bij velen. Sinds kort is er ook een wachtkamer functie binnen het professionele pakket. Werkt eenvoudig en snel. Een uitstekende optie voor artsen en anderen die via de sofwtare kunnen zien wie er in de wachtkamer zit en zelf kunnen bepalen wie er aan de beurt is

Rent a room system van 4Webcom
Maandag, 01 mei

Sinds een paar maanden hebben wij de beschikking over een eigen ontwikkeld platform waarmee jouw totale organisatie kan worden bediend, daar waar het gaat om online video communicatie. Inplannen, starten van de meeting... het kan allemaal via ons rent a room platform.

Blended toezicht, een brug te ver?
Dinsdag, 03 januari

Het belang van veelvuldige communicatie en afstemming tussen leden van een Raad van Toezicht (RvT) of Raad van Commissarissen (RvC) is van groot belang voor de onderlinge afstemming en besluitvorming. Daarnaast is een juiste verslaglegging van belang om besluiten en afwegingen correct weer te geven alsmede om eventueel in een mogelijk later stadium als bewijs te kunnen overleggen. Het is gebruikelijk om dergelijke RvC/RvT bijeenkomsten aan de feitelijke tafel te organiseren. Maar waarom niet live online? Of een mix van beiden, ook wel blended geheten? Zijn er zaken die zich hiertegen verzetten? Of zien we juist voordelen in de praktijk?
 

Van webinar naar online events... een trend in 2017?
Zaterdag, 12 november

Van webinars naar live online events… een nieuwe trend voor 2017?
Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van live online aanwezigheid. Na het belang van een mooie website en flitsende nieuwsbrieven is het fenomeen webinar meer en meer in trek bij ondernemers en non profit organisaties. De goede internet infrastructuur en de slimme software zorgen ervoor dat de huidige webinar gebruikers, zeg maar de bedrijven en organisaties die al bekend zijn met het geven van webinars, meer en meer migreren naar live online events. Wat zijn de verschillen tussen een webinar en online event? Zijn er eigenlijk wel verschillen? En als we spreken over een online event, wat is dan allemaal mogelijk? We gaan een slag dieper…